Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Airsain specialiseert in gezonde lucht

  • ionisatie.startpagina.nl

    Johann Ermeling en Rico Van Der Schee, de drijvende krachten achter Airsain.

    Interview met Johann Ermeling en Rico Van Der Schee, de drijvende krachten achter Airsain.

    Steeds meer mensen hebben last van allergieën en aandoeningen van de luchtwegen. De buitenlucht wordt er niet schoner op en die binnenshuis ook niet. Die luchtverontreiniging in huis is simpel aan te pakken door het plaatsen van een luchtreiniger met negatieve ionengenerator, zoals Airsain in Lommel die levert.Airsain is het Benelux-adviescentrum voor gezonde lucht en biedt op internet uitgebreide informatie en producten aan over gezonde lucht. Het verkoopt ook de toestellen via een online webwinkel, met service.

    ?De slagzin van Airsain luidt: ?Voor gezonde lucht!?. Hoe zou u gezonde lucht omschrijven en vooral, hoe kan men gezonde lucht verkrijgen in de woning??

    Rico Van Der Schee: “Helaas is de lucht door alle luchtvervuiling tegenwoordig niet altijd even gezond. Het is een feit dat de lucht in onze woningen, scholen en kantoren zelfs tot driemaal zo slecht is als de reeds bevuilde buitenlucht. Gezonde lucht is dus schaars aan het worden. Gelukkig is gezonde lucht nog te vinden in de bergen en in de bossen, bij watervallen of op zee. Daar bevat de lucht weinig fijne stofdeeltjes en heeft de lucht een goede verhouding stikstof, zuurstof en kooldioxide. Kenmerkend bovendien voor gezonde lucht is de grote hoeveelheid negatieve ionen. Deze ionen houden de lucht zuiver. Kantoren, scholen en woningen hebben een ernstig gebrek aan ventilatie en negatieve ionen. Dit komt door door de goede isolatie, de vele kunststoffen, bouwmaterialen en apparatuur. De gevolgen zijn allergische klachten (astma, bronchitis, huisstofmijt-allergie) en andere verschijnselen zoals hoofdpijn, snel verkouden, depressief en concentratieverlies.”

    “Gezonde lucht verkrijgt men door drie belangrijke zaken zelf al te regelen. Ten eerste, door te zorgen voor voldoende verse lucht. Vijftien minuten per dag per vertrek een raam openen. Ten tweede, door de aanschaf van een of meer intensieve ionisators. Een ionisator is een speciale vorm van luchtreiniger die essentiële ?vitaminen? aan de lucht toevoegt die in gezonde lucht voorkomen. Dit is zeker op de slaapkamers en kantoren (waar men veel tijd doorbrengt) van belang. Ten derde, door zorg te dragen voor de juiste luchtvochtigheid. De relatieve luchtvochtigheid moet namelijk tussen de 40% en 60% zijn. Lager betekent uitdroging en overmatige stofvorming, een hoger waarde leidt tot schimmelvorming en explosieve toename van huisstofmijten en andere ongewenste micro-organismen. Een goede luchtbevochtiger of ontvochtiger biedt dan uitkomst.”

    “Tot slot is het belangrijk dat de temperatuur tussen de 18 en 26 graden Celsius blijft. Dit is voor mensen een normale temperatuur om in te leven en functioneren. Bovendien blijft de luchtvochtigheid zo vrij stabiel en blijft de toename van micro-organismen binnen de perken.”

    De Airbutler Steven (399 ?) is een krachtige ioniserende luchtreiniger.

    "Een goede luchtkwaliteit creëeren bij de klant is de doelstelling van Airsain. Hoe kan airconditioning op zijn beurt bijdragen bij het creëeren van een optimale luchtkwaliteit??

    Rico Van Der Schee: “Airconditioning wordt beschouwd als het op de juiste gevoelstemperatuur houden van een ruimte. Temperatuur is mede bepalend voor de luchtkwaliteit. Een juiste temperatuur is namelijk van belang voor het goed kunnen functioneren van een mens. Allereerst zorgt een airconditioner ervoor dat de ruimte niet te warm en ook niet te koud wordt. Want let op, airconditioners kunnen tegenwoordig zowel koelen als verwarmen en hebben soms zelfs een ionisator ingebouwd. Er is echter veel kaf tussen het koren. Laat u dus eerst goed voorlichten door een professional bij aanschaf van een airconditioner. Een goede airconditioner draagt efficiënt bij aan de luchtkwaliteit door zonder lawaai de ingestelde temperaturen te bewaken. Hou er wel rekening mee dat elke airconditioner de lucht ontvochtigt en u dus de luchtvochtigheid in de gaten dient te houden.”

    “ Airsain verdeelt sinds kort ook vaste aircotoestellen van het nieuwe merk Gree. Kan u ons iets meer vertellen over Gree en hun productassortiment?”

    Rico Van Der Schee: “Wij leveren al enkele jaren mobiele aircotoestellen van Gree. Vanwege onze uitgebreide klantenkring en ervaring met gezonde lucht krijgen we steeds meer vragen over vaste airco-toestellen. Om klanten goed te kunnen helpen de luchtkwaliteit te verbeteren zijn vaste airco?s niet meer weg te denken. We hebben daarom besloten om deze met ingang van 2006 toe te voegen aan ons assortiment. Gezien onze goede ervaringen met het merk Gree was de keus snel gemaakt. Gree is een gerenomeerd airco-merk. Wereldwijd worden er jaarlijks 10 miljoen Gree-airco?s geproduceerd door circa 16000 medewerkers. Daarmee is Gree één van de grootste ter wereld. Hun assortiment is zeer uitgebreid en biedt oplossingen voor de meeste situaties. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle strenge Europese milieunormen. Dit merk past daarom uitstekend bij Airsain: top kwaliteit, no-nonsens, effectief.”

    “ Voor de aircosystemen van Gree werken jullie met een eigen installatiedienst. Hoe gaat dat in zijn werk?”

    Rico Van Der Schee: “Wij werken met een selecte groep van professionele installateurs voor de installatie van vaste airco?s. Dit is het Airsain-installatienetwerk dat bestaat uit uitsluitend ervaren airco-installateurs in de Benelux. Na aankoop via internet krijgen klanten de vaste airco-installatie binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Vervolgens maakt de installateur de installatie-afspraak. De installatie zelf en de kosten zijn volledig gestandaardiseerd, waardoor klanten weten waar ze aan toe zijn. Een standaard professionele installatie kost 500 euro, alles inbegrepen. De airco wordt volledig bedrijfsklaar geïnstalleerd, de ruimte wordt netjes achtergelaten en er volgt een korte uitleg over het gebruik. Tot slot geniet de klant van de verbeterde luchtkwaliteit. Zelf installeren in België kan, de klant koopt dan alleen de vaste airco en regelt de installatie zelf. Wij adviseren echter nadrukkelijk om dit door een ervaren installateur van Airsain te laten doen. De klant geeft immers veel geld uit aan een airco, dan moet hij ook goed worden geïnstalleerd.”

    "Airsain is een online shop, alle bestellingen verlopen bij jullie via het internet. Wat zijn daar volgens jullie de voordelen van voor de klant??

    Rico Van Der Schee: “Het grootste voordeel voor de klant is dat zij in hun eigen tijd en tempo informatie bekijken over de producten en dit 24 uur per dag. Zij krijgen veel achtergrond-informatie over de werking van de producten door simpelweg rond te klikken op onze website van ruim 1000 pagina?s. Bestellen gaat eenvoudig vanuit elke computer met internetverbinding. De bestelling wordt na enkele dagen bezorgd, zonder dat de klant daar verder iets voor hoeft te doen. Kortom: op eigen wijze, comfortabel, goed geïnformeerd, kopen achter de computer. Is de klant onverhoopt niet tevreden dan nemen wij normaliter de aankoop terug, uiteraard binnen redelijke termijn. Bovendien hebben wij als online shop minder overheadkosten dan een winkelketen waardoor onze prijzen scherper zijn, zonder af te dingen op de kwaliteit. Want kwaliteit is van groot belang voor onze klanten. Overigens is onze klantenservice alle werkdagen bereikbaar voor alle telefonische vragen of bestellingen.”

    De Gree 800 Ultra Thin: een nieuwe en energiezuinige airco met verwarming.

    “Kunnen zowel consumenten als bedrijven en installateurs op www.Airsain.nl producten bestellen? Zij er voor de installateurs speciale voordelen?”

    Rico Van Der Schee: “Onze klanten zijn heel uiteenlopend: particulieren, bedrijven, overheid als eindgebruikers maar zeker ook installateurs. De eindgebruikers bestellen vaak via de website of telefonisch. Grotere klanten ontvangen een offerte, eventueel na een beoordeling door Airsain van de problematiek ter plaatse. De prijzen op onze site zijn altijd eindgebruikers prijzen. Voor installateurs en wederverkopers hanteren wij inderdaad speciale voorwaarden. Dan moet u vooral denken aan stevige kortingen op de eindgebruikersprijzen. Wij verwennen graag ons installateurs-relaties en dat kunnen we ook omdat we eenmaal lage overheadkosten hebben door ons uniek organisatiemodel.”

    “Jullie hadden onlangs een project in het Antwerpse Hilton Hotel op de Groenplaats. Kan u ons daar iets meer over vertellen?”

    Rico Van Der Schee: “Dit project betrof een specifiek verzoek van dit uitstekende hotel. Vanwege onze expertise en daadkracht werd Airsain verzocht binnen zeer korte termijn een aantal royale suitesvan het Hilton Hotel in Antwerpen te voorzien van ionisatoren. De aanleiding hiervoor was het verblijf van de bekende zangeres Donna Summer. Zij hecht net als vele anderen veel waarde aan de lucht die zij inademt. Goede ionisatoren zorgen voor effectieve reiniging van de binnenlucht en verbeteren het binnenklimaat. Ionisatoren zijn voor Donna Summer daarom een vanzelfsprekenheid. Vanwege haar stembanden is de luchtkwaliteit zeker ook in hartje Antwerpen voor haar van groot belang.”

    Op de website www.Airsain.nl kan je de talrijke producten rustig bekijken en achtergrondinfo opvragen.

    "Airsain is ook in Nederland actief. Merken jullie een verschil wat betreft ?online shoppen? tussen Vlaanderen en Nederland??

    Rico Van Der Schee: “ De verschillen zijn eigenlijk vrij klein zo niet onherkenbaar. Een klein verschil dat we wel merken is dat klanten uit Vlaanderen beter lezen en luisteren en minder eigenwijs zijn. In Nederland hebben we wat vaker een eigenwijze klant die uiteraard later wel tot inkeer komt. In Vlaanderen wil men overigens naast het online shoppen wat vaker even telefonisch contact met onze klantenservice. Daarom zijn wij goed telefonisch bereikbaar voor het geven van advies.”

    Site: www.airsain.nl

  • Abel van Aalst MBA

    Goedemorgen,

    Ik ben al enige tijd op zoek naar een aircoconditioner PLUS een uitstekende ionizer voor mijn living van ca. 80 m2. Kunt u mij van dienst zijn?

    Met vriendelijke groeten,

    Abel van Aalst MBA

    Nieuwkoop (NL)

  • Abel van Aalst MBA

    Goedemorgen,

    Ik ben al enige tijd op zoek naar een aircoconditioner PLUS een uitstekende ionizer voor mijn living van ca. 80 m2. Kunt u mij van dienst zijn?

    Met vriendelijke groeten,

    Abel van Aalst MBA

    Nieuwkoop (NL)ionisatie.startpagina.nl schreef:

    >

    > Johann Ermeling en Rico Van Der Schee, de drijvende krachten

    > achter Airsain.

    >

    >

    > Interview met Johann Ermeling en Rico Van Der Schee, de

    > drijvende krachten achter Airsain.

    >

    >

    > Steeds meer mensen hebben last van allergieën en aandoeningen

    > van de luchtwegen. De buitenlucht wordt er niet schoner op en

    > die binnenshuis ook niet. Die luchtverontreiniging in huis is

    > simpel aan te pakken door het plaatsen van een luchtreiniger

    > met negatieve ionengenerator, zoals Airsain in Lommel die

    > levert.Airsain is het Benelux-adviescentrum voor gezonde

    > lucht en biedt op internet uitgebreide informatie en

    > producten aan over gezonde lucht. Het verkoopt ook de

    > toestellen via een online webwinkel, met service.

    >

    >

    > ?De slagzin van Airsain luidt: ?Voor gezonde lucht!?. Hoe zou

    > u gezonde lucht omschrijven en vooral, hoe kan men gezonde

    > lucht verkrijgen in de woning??

    >

    > Rico Van Der Schee: "Helaas is de lucht door alle

    > luchtvervuiling tegenwoordig niet altijd even gezond. Het is

    > een feit dat de lucht in onze woningen, scholen en kantoren

    > zelfs tot driemaal zo slecht is als de reeds bevuilde

    > buitenlucht. Gezonde lucht is dus schaars aan het worden.

    > Gelukkig is gezonde lucht nog te vinden in de bergen en in de

    > bossen, bij watervallen of op zee. Daar bevat de lucht weinig

    > fijne stofdeeltjes en heeft de lucht een goede verhouding

    > stikstof, zuurstof en kooldioxide. Kenmerkend bovendien voor

    > gezonde lucht is de grote hoeveelheid negatieve ionen. Deze

    > ionen houden de lucht zuiver. Kantoren, scholen en woningen

    > hebben een ernstig gebrek aan ventilatie en negatieve ionen.

    > Dit komt door door de goede isolatie, de vele kunststoffen,

    > bouwmaterialen en apparatuur. De gevolgen zijn allergische

    > klachten (astma, bronchitis, huisstofmijt-allergie) en andere

    > verschijnselen zoals hoofdpijn, snel verkouden, depressief en

    > concentratieverlies."

    >

    > "Gezonde lucht verkrijgt men door drie belangrijke zaken zelf

    > al te regelen. Ten eerste, door te zorgen voor voldoende

    > verse lucht. Vijftien minuten per dag per vertrek een raam

    > openen. Ten tweede, door de aanschaf van een of meer

    > intensieve ionisators. Een ionisator is een speciale vorm van

    > luchtreiniger die essentiële ?vitaminen? aan de lucht

    > toevoegt die in gezonde lucht voorkomen. Dit is zeker op de

    > slaapkamers en kantoren (waar men veel tijd doorbrengt) van

    > belang. Ten derde, door zorg te dragen voor de juiste

    > luchtvochtigheid. De relatieve luchtvochtigheid moet namelijk

    > tussen de 40% en 60% zijn. Lager betekent uitdroging en

    > overmatige stofvorming, een hoger waarde leidt tot

    > schimmelvorming en explosieve toename van huisstofmijten en

    > andere ongewenste micro-organismen. Een goede

    > luchtbevochtiger of ontvochtiger biedt dan uitkomst."

    >

    > "Tot slot is het belangrijk dat de temperatuur tussen de 18

    > en 26 graden Celsius blijft. Dit is voor mensen een normale

    > temperatuur om in te leven en functioneren. Bovendien blijft

    > de luchtvochtigheid zo vrij stabiel en blijft de toename van

    > micro-organismen binnen de perken."

    >

    >

    > De Airbutler Steven (399 ?) is een krachtige ioniserende

    > luchtreiniger.

    >

    >

    > "Een goede luchtkwaliteit creëeren bij de klant is de

    > doelstelling van Airsain. Hoe kan airconditioning op zijn

    > beurt bijdragen bij het creëeren van een optimale

    > luchtkwaliteit??

    >

    > Rico Van Der Schee: "Airconditioning wordt beschouwd als het

    > op de juiste gevoelstemperatuur houden van een ruimte.

    > Temperatuur is mede bepalend voor de luchtkwaliteit. Een

    > juiste temperatuur is namelijk van belang voor het goed

    > kunnen functioneren van een mens. Allereerst zorgt een

    > airconditioner ervoor dat de ruimte niet te warm en ook niet

    > te koud wordt. Want let op, airconditioners kunnen

    > tegenwoordig zowel koelen als verwarmen en hebben soms zelfs

    > een ionisator ingebouwd. Er is echter veel kaf tussen het

    > koren. Laat u dus eerst goed voorlichten door een

    > professional bij aanschaf van een airconditioner. Een goede

    > airconditioner draagt efficiënt bij aan de luchtkwaliteit

    > door zonder lawaai de ingestelde temperaturen te bewaken. Hou

    > er wel rekening mee dat elke airconditioner de lucht

    > ontvochtigt en u dus de luchtvochtigheid in de gaten dient te

    > houden."

    >

    > " Airsain verdeelt sinds kort ook vaste aircotoestellen van

    > het nieuwe merk Gree. Kan u ons iets meer vertellen over Gree

    > en hun productassortiment?"

    >

    > Rico Van Der Schee: "Wij leveren al enkele jaren mobiele

    > aircotoestellen van Gree. Vanwege onze uitgebreide

    > klantenkring en ervaring met gezonde lucht krijgen we steeds

    > meer vragen over vaste airco-toestellen. Om klanten goed te

    > kunnen helpen de luchtkwaliteit te verbeteren zijn vaste

    > airco?s niet meer weg te denken. We hebben daarom besloten om

    > deze met ingang van 2006 toe te voegen aan ons assortiment.

    > Gezien onze goede ervaringen met het merk Gree was de keus

    > snel gemaakt. Gree is een gerenomeerd airco-merk. Wereldwijd

    > worden er jaarlijks 10 miljoen Gree-airco?s geproduceerd door

    > circa 16000 medewerkers. Daarmee is Gree één van de grootste

    > ter wereld. Hun assortiment is zeer uitgebreid en biedt

    > oplossingen voor de meeste situaties. De producten zijn van

    > uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle strenge Europese

    > milieunormen. Dit merk past daarom uitstekend bij Airsain:

    > top kwaliteit, no-nonsens, effectief."

    >

    > " Voor de aircosystemen van Gree werken jullie met een eigen

    > installatiedienst. Hoe gaat dat in zijn werk?"

    >

    > Rico Van Der Schee: "Wij werken met een selecte groep van

    > professionele installateurs voor de installatie van vaste

    > airco?s. Dit is het Airsain-installatienetwerk dat bestaat

    > uit uitsluitend ervaren airco-installateurs in de Benelux. Na

    > aankoop via internet krijgen klanten de vaste

    > airco-installatie binnen enkele dagen thuis afgeleverd.

    > Vervolgens maakt de installateur de installatie-afspraak. De

    > installatie zelf en de kosten zijn volledig

    > gestandaardiseerd, waardoor klanten weten waar ze aan toe

    > zijn. Een standaard professionele installatie kost 500 euro,

    > alles inbegrepen. De airco wordt volledig bedrijfsklaar

    > geïnstalleerd, de ruimte wordt netjes achtergelaten en er

    > volgt een korte uitleg over het gebruik. Tot slot geniet de

    > klant van de verbeterde luchtkwaliteit. Zelf installeren in

    > België kan, de klant koopt dan alleen de vaste airco en

    > regelt de installatie zelf. Wij adviseren echter nadrukkelijk

    > om dit door een ervaren installateur van Airsain te laten

    > doen. De klant geeft immers veel geld uit aan een airco, dan

    > moet hij ook goed worden geïnstalleerd."

    >

    > "Airsain is een online shop, alle bestellingen verlopen bij

    > jullie via het internet. Wat zijn daar volgens jullie de

    > voordelen van voor de klant??

    >

    > Rico Van Der Schee: "Het grootste voordeel voor de klant is

    > dat zij in hun eigen tijd en tempo informatie bekijken over

    > de producten en dit 24 uur per dag. Zij krijgen veel

    > achtergrond-informatie over de werking van de producten door

    > simpelweg rond te klikken op onze website van ruim 1000

    > pagina?s. Bestellen gaat eenvoudig vanuit elke computer met

    > internetverbinding. De bestelling wordt na enkele dagen

    > bezorgd, zonder dat de klant daar verder iets voor hoeft te

    > doen. Kortom: op eigen wijze, comfortabel, goed geïnformeerd,

    > kopen achter de computer. Is de klant onverhoopt niet

    > tevreden dan nemen wij normaliter de aankoop terug, uiteraard

    > binnen redelijke termijn. Bovendien hebben wij als online

    > shop minder overheadkosten dan een winkelketen waardoor onze

    > prijzen scherper zijn, zonder af te dingen op de kwaliteit.

    > Want kwaliteit is van groot belang voor onze klanten.

    > Overigens is onze klantenservice alle werkdagen bereikbaar

    > voor alle telefonische vragen of bestellingen."

    >

    >

    > De Gree 800 Ultra Thin: een nieuwe en energiezuinige airco

    > met verwarming.

    >

    > "Kunnen zowel consumenten als bedrijven en installateurs op

    > www.Airsain.nl producten bestellen? Zij er voor de

    > installateurs speciale voordelen?"

    >

    > Rico Van Der Schee: "Onze klanten zijn heel uiteenlopend:

    > particulieren, bedrijven, overheid als eindgebruikers maar

    > zeker ook installateurs. De eindgebruikers bestellen vaak via

    > de website of telefonisch. Grotere klanten ontvangen een

    > offerte, eventueel na een beoordeling door Airsain van de

    > problematiek ter plaatse. De prijzen op onze site zijn altijd

    > eindgebruikers prijzen. Voor installateurs en wederverkopers

    > hanteren wij inderdaad speciale voorwaarden. Dan moet u

    > vooral denken aan stevige kortingen op de

    > eindgebruikersprijzen. Wij verwennen graag ons

    > installateurs-relaties en dat kunnen we ook omdat we eenmaal

    > lage overheadkosten hebben door ons uniek organisatiemodel."

    >

    > "Jullie hadden onlangs een project in het Antwerpse Hilton

    > Hotel op de Groenplaats. Kan u ons daar iets meer over

    > vertellen?"

    >

    > Rico Van Der Schee: "Dit project betrof een specifiek verzoek

    > van dit uitstekende hotel. Vanwege onze expertise en

    > daadkracht werd Airsain verzocht binnen zeer korte termijn

    > een aantal royale suitesvan het Hilton Hotel in Antwerpen te

    > voorzien van ionisatoren. De aanleiding hiervoor was het

    > verblijf van de bekende zangeres Donna Summer. Zij hecht net

    > als vele anderen veel waarde aan de lucht die zij inademt.

    > Goede ionisatoren zorgen voor effectieve reiniging van de

    > binnenlucht en verbeteren het binnenklimaat. Ionisatoren zijn

    > voor Donna Summer daarom een vanzelfsprekenheid. Vanwege haar

    > stembanden is de luchtkwaliteit zeker ook in hartje Antwerpen

    > voor haar van groot belang."

    >

    >

    > Op de website www.Airsain.nl kan je de talrijke producten

    > rustig bekijken en achtergrondinfo opvragen.

    >

    > "Airsain is ook in Nederland actief. Merken jullie een

    > verschil wat betreft ?online shoppen? tussen Vlaanderen en

    > Nederland??

    >

    > Rico Van Der Schee: " De verschillen zijn eigenlijk vrij

    > klein zo niet onherkenbaar. Een klein verschil dat we wel

    > merken is dat klanten uit Vlaanderen beter lezen en luisteren

    > en minder eigenwijs zijn. In Nederland hebben we wat vaker

    > een eigenwijze klant die uiteraard later wel tot inkeer komt.

    > In Vlaanderen wil men overigens naast het online shoppen wat

    > vaker even telefonisch contact met onze klantenservice.

    > Daarom zijn wij goed telefonisch bereikbaar voor het geven

    > van advies."

    >

    > Site: www.airsain.nl